Over

Over mij

Copyright Bjarne Quartier Photography

Mijn verhaal


In 2012 kwam ik voor het eerst in aanraking met de modellenwereld via een vriendin die had deelgenomen aan een jonge missverkiezing in België. Op 16-jarige leeftijd besloot ik om me ook zelf in te schrijven voor Miss Global Belgium 2013. Tot de grote verbazing van alle bezoekers en kanditates werd ik in november 2012 sàmen met Ellen Bacquaert verkozen tot de Miss Global Twins 2013. Bij uitzondering was dus niet één van ons gekroond tot de winnares, maar we gingen wel deglijk beiden met de titel van Miss Global Belgium 2013 naar huis. Deze overwinning heeft me geïntroduceerd in de wereld van modellen- en hostessenwerk. Ellen en ik werden uitgenodigd op verschillende evenementen, mochten fotoshoots doen en uiteindelijk gingen we allebei naar het buitenland om deel te nemen aan internationale missverkiezingen. 


Na mijn deelname en jaar als miss, zette ik mijn recent ontdekte passie verder en ging voor de lens bij verschillende fotografen. Door mijn titel en mijn gedrevenheid in het vak, werkte ik dan ook samen met veel verschillende partijen en kon ik een uitgebreid portfolio samenstellen. Door de jaren heen en ook tijdens mijn studies drong het tot me door dat alles rond modellenwerk, presence, modeshows en entertainment bij me bleven passen. 


Intussen ben ik 25 en stel ik me beschikbaar op de professionele markt voor alle opdrachten die te maken hebben met amusement, evenementen, acteren en uiteraard ook met poseren. In 2018 begon ik freelance als event manager bij feestzaal The Lounge in Eeklo en startte ik tegelijkertijd mijn eigen hostessenbureau op. Voor alle jobs die te maken hebben met vermaak, kan je bij mij terecht. Ik heb een intussen een uitgebreid netwerk aan mensen die jouw evenement een positieve boost kunnen geven. 

Wat kan ik voor jou betekenen?

Concepten


Je kan mij boeken als model voor verschillende thema's en concepten. Ik ben beschikbaar voor portret, fashion, bikini, lingerie en boudoir. Ook voor artistieke projecten sta ik open. Alle opdrachten worden op voorhand aangekondigd met een moodboard of uitgebreide beschrijving van de uitwerking en alle afspraken worden via e-mail of schriftelijk vastgelegd. 

Portret


Als je op zoek bent naar een sterke blik, kan ik je misschien wel helpen! Iets vertellen, iets verkopen, verleiden... dat doe ik met mijn ogen. 

Fashion & commercials


Heb je iemand nodig die jouw product in de kijker zet? Iemand die zonder woorden kan verkopen? Dan kan ik je misschien helpen! 

Bikini, lingerie & boudoir


Ik voel me comfortabel in elk van bovenstaande thema's en straal uit wat de styling vraagt. Discretie, sereniteit, fun, expressie, dynamiek... Ik experimenteer graag met alles. 

Body

Borst: 85 cm

Taille: 64 cm

Heupen: 93 cm


Lengte: 174 cm

Gewicht: 56 kg

Kenmerken

Blank

Blond

Blauwe ogen


Buikpiercing (verwijderd)

Geen tattoos 

Ervaringen

2012 introductie modellenwerk

2013 Miss Global Belgium jaar

2014 nasleep

2016 assistente bij Miss België in stagevorm

2017 publicatie What matters for men

2018 aankondiging zwangerschap

2020 publicatie in P Magazine

2020 FHM magazine

Last update: June 2020