POSITIVELIFEWITHBO

Become a better Y O U

Ik help je de stap te zetten naar een toekomst


waarvan je niet D U R F T te dromen.

JE WIL WEL 'IETS' DOEN


Ik begrijp je... Je hebt het gevoel dat je vast begint te zitten in je dagelijkse routine en je vraagt je af 'is dit het nu?'


Ik heb zelf jaren gezocht naar dat éne beroep dat ik kon uitoefenen, die me voldoening en betekenis gaf in mijn leven... Ik heb eindeloze uren besteed aan mezelf in vraag stellen en zoeken naar mijn ideale toekomst...


Ik miste telkens doorzetting. 

Ik miste meer perspectief. 

Ik miste iets wat 'van mij' was. 


Ik wist diep vanbinnen wel dat ik meer in mijn mars had, maar hoe ik dat concreet wilde uitwerken, bleef een vraagteken. Bovendien durfde ik mijn gewone job niet loslaten uit angst voor het onbekende en was ik heel onzeker over mijn kunnen.


Ik leerde mijn man Andy kennen en hij inspireerde me enorm. Hij is ondernemer in hart en nieren en dat sprak me aan. Hij deed wat veel mensen niet durven: leven in functie van zichzelf

Hello world

DUS IK LIET ME LEIDEN DOOR ZIJN ERVARING


Ik wou ook leven voor mezelf en doen wat mij gelukkig maakt. Hij gaf me de ruimte op op zoek te gaan naar mijn echte passie in het leven. Dankzij hem kon ik me verdiepen in mijn ware ik (liefde is: jezelf kunnen zijn). Ik kwam op een niveau waar ik mezelf ook door ervaringen in het leven meerdere keren ben tegengekomen. Daar zat mijn diepe verlangen, de oplossing voor mijn probleem, het pad die ik zal volgen om mijn leven optimaal te leven. 


Intussen is alles duidelijk geworden. Ik put kracht uit en krijg energie van andere mensen helpen hun ware geluk te vinden, want mijn eigen geluk invullen heeft me heel veel vooruit geholpen. Eens je weet wat je écht wil in je leven en hoe je jezelf in de toekomst als gelukkig en voldaan persoon ziet, ben je klaar voor de volgende stap.

3 CONCRETE PROBLEMEN

Soms is het beter om los te laten waaraan je al zo lang vast zit.

Geloof me, ik kan erover meespreken.


1. Je job


Ik zie hoe mensen vastbijten in een job waar ze ongelukkig van worden. Ik merk op hoe ze elke dag met tegenzin opstaan om te doen waar ze niet van uit kunnen in deze maatschappij: geld verdienen. Er zijn ook andere jobs en je kunt ook iets van jezelf beginnen als je daar de ambitie voor hebt, want stel je voor dat je de rest van je leven geen zin hebt om te beginnen aan je week?


Leven van weekend naar vrije dag en van verlof naar je pensioen... is dat waar je voor tekent?


2. Je relatie


Evenwel zie ik mensen die vast zitten in een relatie waar het vuur al een tijdje gedoofd is, maar waar het in veel gevallen een kwestie van moeite doen is om de vonk weer te doen overslaan. Ik vind het zo jammer als mensen hun relatie opgeven door een gebrek aan communicatie.


Naast elkaar leven uit gewoonte, niet meer verliefd zijn... is dat niet triest?


3. Je zelfbeeld


Als laatste merk ik op dat er veel mensen (en veel meer dan je denkt, dus voel je niet alleen) enorm worstelen met hun eigenwaarde. Ze voelen zich niet goed in hun vel en dat vertaalt zich in gedrag die andere mensen niet altijd begrijpen. Onzekerheid, afwijzing en bijgevolg nog een grotere onzekerheid duwen je vaak nog dieper, tot op het punt dat je in een negatieve spiraal terechtkomt.


Als je jezelf in minstens één van deze punten herkent, is het misschien tijd om er met iemand over te praten. Dat kan een vertrouwenspersoon zijn, maar evengoed kan het nuttig zijn om je hele situatie te reflecteren met en bij iemand die er compleet buiten staat. Ik ben graag je luisterend oor. 


MIJN DOEL

Bespaar je tijd (en geld) en laat je door mij begeleiden om:


- assertiever te worden

- te durven dromen

- je ware zelf te ontdenkken

- je toekomst te beginnen plannen


. Je hoeft niet overweldigd te zijn door onwetendheid, onzekerheid of faalangst. We staan er samen voor!


Is vast zitten op een job, gevangen zijn in een relatie of dagelijks zorgen maken om je zelfbeeld waarvoor we op de wereld gezet zijn? Het antwoord is klaar en duidelijk NEE!


We gaan samen op zoek naar jouw passie, waaruit jij voldoening en betekenis zal halen en ik help jou naar een gelukkige afloop van een zinvol leven. 

EENS JE WEET WAT JE WIL, IS HET LEVEN ONBEGRENSD

ZEN MET JEZELF EN MET JE LEVEN, ZOU DAT NIET FANTASTISCH ZIJN?

Hello world

Contacteer me voor een GRATIS

INTAKE GESPREK

van 15 minuten

 
 
 
 
Mijn job
Mijn relaties
Mijn zelfbeeld en assertiviteit
Gewoon een beetje 'vanalles', ik weet niet echt wat precies. Ik heb nood aan een gesprek