PRESETS

Adobe Lightroom

Mobile Presets

MIJN PASSIE VOOR FOTOBEWERKING


Ik ben echt gepassioneerd door fotobewerking en vooral door het spelen met belichting en kleuren. Omdat ik al altijd graag mijn kennis met anderen heb gedeeld, heb ik mijn eigen zogenaamde presets ontwikkeld. Dit zijn standaard aanpassingen die je met slechts één tik kan toepassen op je foto's binnen de gratis app Adobe Lightroom CC voor je Mobiele apparaat. Als je zelf ook graag foto's bewerkt of als je al bekend bent met de mobiele voorinstellingen in Adobe Lightroom op je smartphone, is mijn aanbod misschien wel perfect voor jou!


Geef je foto's een uniek karakter of misschien is het tijd voor een Instagram make-over?

Ik bied op dit moment 7 verschillende instellingen aan in één voordelige pack

Ontdek het aanbod

Modern

In de eerste plaats is geen enkele foto exact hetzelfde, waardoor je nooit 100% hetzelfde resultaat kan bereiken op de ene foto in vergelijking met de andere. Dat komt onder andere door de lichtinval van die bepaalde dag of van dat bepaald moment. Daarom heb ik verschillende instellingen bewaard, toegepast op een bepaalde omgeving of op bepaalde weersomstandigheden. Daarnaast kan het ook dat je een specifiek thema of bepaalde stijl voor ogen hebt die het meest aanleunen bij jouw beeld van de perfect afgewerkte foto. Altijd dezelfde filter gebruiken kan uiteindelijk ook perfect als je graag een album, project of je Instagramfeed samenhangend wil maken. 


Hou er wel altijd rekening mee dat je soms zelf nog een paar kleine aanpassingen moet doen om de foto 'perfect' te maken. Het komt namelijk maar zelden voor dat je op één plek altijd dezelfde lichtinval hebt, laat staan dat dit op verschillende locaties zo is. Daarom is het belangrijk om te leren 'spelen' met de instellingen op vlak van belichting en kleur. Zo creër je echt de perfecte sfeer, zoals jij ze wil!


Ik help je heel graag op weg als je hier hulp bij nodig hebt. Ik heb trouwens een uitgebreide installatiegids gemaakt zodat je alle instellingen op een goede en overzichtelijke manier kan bewaren en zodat je de presets altijd heel eenvoudig kan toepassen.

NA

VOOR

Deze 'Good Times' preset heb ik recent ontwikkeld omdat er nood was aan iets wat zoveel mogelijk aanleunt bij de realiteit op vlak van kleuren, maar toch fel en kleurrijk is. Deze mobiele voorinstelling voor Adobe Lightroom CC op Android of Apple is mijn persoonlijke favoriet!

ONLANGS TOEGEVOEGD

IN DE KIJKER


Op Instagram gebruik ik altijd mijn eigen mobiele presets die ik met de gratis app Adobe Lightroom CC heb ontwikkeld. 


Ik deel ze met veel plezier omdat ik merk dat er toch wel veel vraag naar was. Bestel hier jouw pack met 7 verschillende voorinstellingen (presets) en bewerk je foto's slimmer of geef je eigen Instagrampagina een upgrade.


Van zodra je aankoop voltooid is, kun je de 7 presets en de op maat gemaakte installatiegids downloaden.


Volg alle stappen in de gids en daarna kun je voor altijd heel eenvoudig aan de slag met je foto's! Waarom twijfelen? 

Eerst uitproberen?

Hier kun je al ontdekken hoe mobiele presets eigenlijk werken en wat het kan doen met je foto's. Bestel elke preset individueel voor 3 euro per preset.


Volg alle stappen in de bijgevoegde installatiegids en daarna kun je voor altijd heel eenvoudig aan de slag met je foto's. Geloof me, je kan het niet meer missen!


Laat me zeker weten wat jouw ervaring is met deze fotofilter door @boackaert te taggen in je stories en de hashtag #presetbyboackaert te gebruiken in je posts. 


<3

HOE BESTELLEN?

Bo Ackaert

Bestel hier en ontvang je preset binnen de 12 uur!